Home > Adverteren

Hoe vinden de voedingsverwerkende bedrijven hun weg naar uw product of dienst? Door ze te informeren met de juiste boodschap in het juiste medium.

Nergens anders bereikt u uw doelgroep beter dan via Food Industry. Niet alleen is er de geprinte versie, die is uitgegroeid tot hét referentiemedium in de Belgische voedingsnijverheid. Ook is er 'Foodipedia': een uniek digitaal informatieplatform dat de link slaat tussen alle actoren van de levensmiddelenindustrie. En er is de tweewekelijkse nieuwsbrief waarin de belangrijkste actualiteit wordt gebundeld en gratis naar de voedingsproducenten wordt gestuurd.

Onze basisfilosofie als communicatiepartner bestaat erin uw boodschap de beste visibiliteit te geven. Hiertoe bieden we een brede waaier aan mogelijkheden via advertenties, banners en inserts.

Naast de klassieke advertentieformules zijn er echter nog tal van andere manieren om uw boodschap te communiceren. Zo bieden we u de kans om in onze digitale rubrieken ‘Who is Who’ en ‘Actua' uw bedrijf en nieuwe producten/diensten voor te stellen. In het vakblad Food Industry kunt u dan weer opteren voor een publi-reportage of ‘knowledge’-artikel. Desgewenst helpen we u ook mee met de uitwerking van innovatieve communicatieformules, zoals een ronde tafel of evenement.

Hebt u zelf onvoldoende kennis om een efficiënte communicatiestrategie uit te stippelen en/of uit te voeren? Neem dan contact op met onze gloednieuwe divisie communicatie op 0475/67.94.02.

Kortom: met Food Industry hebt u een communicatiepartner die u actief helpt om uw boodschap op de juiste manier en via het juiste medium naar uw doelgroep over te brengen.

Contacteer ons

Food Industry
een uitgave van evolution media group
Vlassstraat 17 - 8710 Wielsbeke

tel +32(56) 60 73 33
fax +32(56) 61 05 83
email info@foodindustry.be


Site in beweging