- 05 december 2018
- Door Wouter Verheecke
- | 2 min. leestijd
Mogelijkheden en beperkingen van cobots in voedingsindustrie
Cobots of collaboratieve robots zijn specifiek ontworpen om rechtstreeks naast de mens te werken en die zo te ondersteunen in zijn taken. In het nieuwe VIS-project 'ColRobFood', gesubsidieerd door de Vlaamse overheid, willen kennisinstellingen Sirris en Flanders' FOOD samen met voedingsbedrijven, integratoren en technologieaanbieders hun toepasbaarheid achterhalen voor de Vlaamse voedingsindustrie.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.