Integratie van hoogtechnologische sensoren

Integratie van hoogtechnologische sensoren  

Tegen de achtergrond van Industrie 4.0 en als vervolg op het 'Sensors for Food'-project, wou Flanders' FOOD onderzoeken wat de problemen bij de integratie van hoogtechnologische sensoren zijn en hoe de implementatie hiervan kan worden versneld. Men ging hiervoor aankloppen bij Sirris, waarop het 'SensInFood'-project gelanceerd werd. “We hebben ondertussen concreet zicht op de drempels bij alle betrokken partijen, maar we hebben ook vastgesteld dat er dringender vraagstukken zijn", zegt Buvana Lefevre, R&D experte in de mechatronicagroep bij Sirris.

Sorry, dit is een premium artikel

Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.

Ontdek onze abonnementsformules

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.