- 09 juli 2019
- Door Wouter Verheecke
- | 5 min. leestijd
Integratie van hoogtechnologische sensoren
Tegen de achtergrond van Industrie 4.0 en als vervolg op het 'Sensors for Food'-project, wou Flanders' FOOD onderzoeken wat de problemen bij de integratie van hoogtechnologische sensoren zijn en hoe de implementatie hiervan kan worden versneld. Men ging hiervoor aankloppen bij Sirris, waarop het 'SensInFood'-project gelanceerd werd. “We hebben ondertussen concreet zicht op de drempels bij alle betrokken partijen, maar we hebben ook vastgesteld dat er dringender vraagstukken zijn", zegt Buvana Lefevre, R&D experte in de mechatronicagroep bij Sirris.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.