FLOW+ onderzoek gericht op ontwikkeling van multisensoren

FLOW+ onderzoek gericht op ontwikkeling van multisensoren  

Wat zou het mooi zijn als een flowmeter naast de doorstroming ook andere fysische parameters realtime zou kunnen meten. De samenstelling en dus de kwaliteit van een processtroom zouden dan veel beter te volgen zijn. Met dit idee stapten André Boer van KROHNE Altometer en Joost Lötters van Bronkhorst High-Tech twee jaar geleden naar Technologiestichting STW. Hier is na twee jaar van voorbereiding het partnershipprogramma FLOW+ uit voortgekomen, waarbij de Technische Universiteit Delft en de Universiteit Twente in de tweede helft van 2016 met in totaal vier onderzoeksprojecten van start zijn gegaan.

Sorry, dit is een premium artikel

Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.

Ontdek onze abonnementsformules

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.