28 maart 2025 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Innovatieve voedingsproducten
Zeewier is in Azië al eeuwenlang een culinair vast onderdeel, maar ook in het Westen wint deze duurzame en voedzame grondstof snel aan populariteit. De vraag blijft: hoe zet je zeewier om in een smakelijk én commercieel succesvol product? Het project 'Zeewier op Zwier' van Vives onderzoekt hoe zeewier kan uitgroeien tot een volwaardig ingrediënt in voedingsproducten.

Rick van de Lustgraaf
Bladmanager 
Het project richt zich op vier grote luiken: een verkennende literatuurstudie naar de verschillende zeewiersoorten, hun eigenschappen en mogelijke gebruikstoepassingen, de 'post-harvest-verwerking' van zeewier en de ontwikkeling van concrete voedingsproducten met zeewier als volwaardig nutritioneel en functioneel ingrediënt.
Ongecoate snijbestendige handschoenen, snijniveau B, D of F. Delta Plus VENICUTB00, D00 en F00. Dé combinatie van comfort en soepelheid. Speciaal ontworpen voor de levensmiddelenindustrie. Voor een vrijblijvend bezoek met staal, mail naar ask-benelux@deltaplus.eu.
Het walsen, soms ook “wellen” genoemd, is een techniek waarbij platen rond worden gezet. Hierdoor kunnen ze boogvormige platen maken of buizen en kokers op maat. Maar wat maakt walsen bij B.L.C. anders? Het is hun benadering. Ze begrijpen dat elke doorgang, elke bocht en elke curve uniek is, en ze benaderen elk project met de zorg en precisie die het verdient.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.