Voedingsindustrie gebaat bij centrale gegevensregistratie contaminanten

Voedingsindustrie gebaat bij centrale gegevensregistratie contaminanten  

Een goeie risico­analyse staat aan de basis van een veilige voedselproductie en moet standaard deel uitmaken van het intern gehanteerde kwaliteitssysteem. “Zo’n analyse wordt echter bemoeilijkt door de voortdurende veranderingen; niet op de laatste plaats op het gebied van de wetgeving. We moeten de informatie over deze gevaren daarom te allen tijde up-to-date houden, wat verhoudingsgewijs veel tijd kost. Centralisatie is dan het sleutelwoord”, zegt Jacob Schilstra, directeur van Riskplaza.

Sorry, dit is een premium artikel

Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.

Ontdek onze abonnementsformules

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.