- 21 mei 2019
- Door Jan De Naeyer
- | 5 min. leestijd
- | Bron: Cooltechnics
Houdbaarheidsdatum verlengd dankzij unieke (druk)techniek
Op amper zes maanden tijd bouwde Bram D’hondt met enkele partners in Binche zijn bedrijf HPP Services uit. Om niet nodeloos tijd te verspillen met het wachten op vergunningen, opteerden ze voor een grondige renovatie van de oude fabriekshal. Zowel de voorgevel als de immense koelunit van 4.800 m² werden opgetrokken uit isolerende panelen van Isomasters. Na amper een half jaar kon D’hondt aan de slag met zijn in België unieke HPP-techniek om de houdbaarheidsdatum van voedsel gevoelig uit te breiden, zonder in te boeten op smaak, textuur of aroma.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.