De vraag naar plantaardige verpakkingen groeit sterk. Wat maakt deze verpakkingen zo aantrekkelijk voor producenten, en welke uitdagingen komen erbij kijken? Wat zijn de nieuwste technologische doorbraken en hoe bereidt Europa zich voor op een toekomst zonder wegwerpplastic? Lees meer over food verpakkingen in het digitale magazine van FoodProcess.
Rick van de Lustgraaf
Bladmanager
Plantaardige verpakkingen veroveren de markt
Lees het digitale magazine over food verpakkingen. Ontdek 11 artikels over circulaire en plantaardige verpakkingen, innovatieve materialen, slimme technologie, Europese regelgeving en hoe de sector met AI en samenwerking inzet op duurzaamheid.
ASi-5: Krachtige datashuttle voor digitalisering in de procestechniek
Met de karakteristieke gele profielkabel voor de gelijktijdige overdracht van energie, veiligheids- en standaardgegevens vormt ASi al meer dan 20 jaar de standaard voor de automatisering van afsluiters of voor de binaire detectie van eindposities.
Tijdens het Food Process Seminar focust IIoT Engineer Christophe Michiels op praktische tips en handvatten om de eerste stappen te zetten naar een cyberveilige productieomgeving. U leert hoe u gericht risico’s kunt verminderen zonder daarbij de operationele flexibiliteit te verliezen.
‘s Werelds toonaangevende vakbeurs voor de dranken- en vloeibare levensmiddelenindustrie, drinktec, ligt volledig op schema en zal plaatsvinden van 15 tot en met 19 september 2025 in München.
Het walsen, soms ook “wellen” genoemd, is een techniek waarbij platen rond worden gezet. Hierdoor kunnen ze boogvormige platen maken of buizen en kokers op maat. Maar wat maakt walsen bij B.L.C. anders? Het is hun benadering. Ze begrijpen dat elke doorgang, elke bocht en elke curve uniek is, en ze benaderen elk project met de zorg en precisie die het verdient.
De beste metaalconstructiebedrijven voor u geselecteerd
In de Metallerie Subcontractorgids vindt u verder ook onderaannemers LASSEN, PLAATBEWERKING, KUNSTSTOFBEWERKING, SLIJPEN & POLIJSTEN, OPPERVLAKTEBEHANDELING, MACHINEBOUW en MATRIJZENBOUW.
FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.