Hygiëne staat hoog op de prioriteitenlijst van bedrijven die actief zijn in de voedselverwerkende industrie. Een belangrijk aspect van hygiëne is het ontwerp van installaties. Aan de hand van een reeks artikelen brengt Hygienic Design Network (HDN), een Nederlands platform voor bedrijven en verenigingen die betrokken zijn in de voedingsindustrie, het thema hygiënisch design onder de aandacht. De eerste twee column staan voor u klaar.
Rick van de Lustgraaf
Bladmanager
Hygiënische ontwerpmaatregelen van het grootste belang
DN probeert met een reeks van artikelen de diverse hygiënische maatregelen uit te leggen om zodoende de juiste uitvoering en de herkenning te bevorderen. Wanneer achtergebleven product, water of reinigingsmiddel een risico vormen, moet men dit risico elimineren of reduceren naar een aanvaardbaar niveau.
Food Process Seminar 2025: De perspectieven van AI in de voedingsindustrie
Hoe en waar begint u precies met de integratie van AI? Welke innovaties mag u niet missen? En hoe concurreert u als kmo met grote voedingsbedrijven die de financiële slagkracht hebben om volop te investeren in technologische ontwikkelingen? Het Food Process Seminar reikt op 13 november concrete handvatten aan om future-proof te worden!
Benieuwd hoe je de productie, energie-efficiëntie, en smaak met simulatie kan verbeteren? Laat je dan inspireren door de beste voedingsmiddelenbedrijven die modellering gebruiken om producten, en processen te optimaliseren. Benieuwd?
Een verzorgd bedrijfsterrein is het visitekaartje van uw organisatie. Met een robotmaaier bespaart u tijd en houdt u het gazon moeiteloos in topvorm. My Best Choice vergelijkt 20 modellen en helpt u snel de juiste keuze te maken voor uw terrein.
Voor de besturing van de uitbreiding van een silopark deed engineering & constructiebedrijf IEC een beroep op Breemes. Doordat de elektrotechnische dienstverlener vanaf het begin bij de engineering werd betrokken, kon die voor zowel het laagspanningsdeel als de PLC-besturing slimme voorstellen doen. “We hebben mekaar altijd goed kunnen vinden en bij veranderingen zaten we met Breemes snel op één lijn.”
FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.